SOCHOU II
       
     
 The design envisaged additional slabs to add to the existing layout in order to add more space to the existing building. The horizontal slabs break the vertical monolith and add more internal and external spaces to each floor. External cladding offers a uniform look of the dispersed slabs. 
       
     
white.jpg
       
     
SOCHOU II
       
     
SOCHOU II

Studio Basheva has been commissioned with the feasibility study of a refurbishment of an existing public housing in London. Location Undisclosed. 

High-rise typology

 The design envisaged additional slabs to add to the existing layout in order to add more space to the existing building. The horizontal slabs break the vertical monolith and add more internal and external spaces to each floor. External cladding offers a uniform look of the dispersed slabs. 
       
     

The design envisaged additional slabs to add to the existing layout in order to add more space to the existing building. The horizontal slabs break the vertical monolith and add more internal and external spaces to each floor. External cladding offers a uniform look of the dispersed slabs. 

white.jpg